Handelsbetingelser

Fragt og gebyrer
Vi har fri fragt på alle bestillinger.
Vi leverer med DPD på VELA Samba stolene og med Danske Fragtmænd på VELA Latin stolene indenfor 5-7 arbejdsdage. Risikoen for varer købt hos www.sidgodt.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Vi opkræver ingen gebyrer.

 

Handelsbetingelser
Her kan du læse om vores betingelser der gælder ved køb hos sidgodt.dk / VELA – Vermund Larsen. Når du køber på vores side ligger du blot din vare i kurven, og systemet vil derefter guide dig frem til en side, hvor du skal indtaste dine oplysninger om adresse, betalingsmetode m.v. Hvis du vil have hjælp til at bestille er du velkommen til at kontakte os på tlf. 9634 7600. Der henvises også til VELAs standardbetingelser på http://www.vela.dk

 

Betaling
Vi behandler din ordre hurtigst muligt, og du vil modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.
Alle priser er vist såvel både inkl. og ekskl. moms og i danske kroner.
Vi modtager dankort, visa, mastercard, visa electron, maestro, e-dankort, og hæver ikke på dit kreditkort før varen er sendt. Vi benytter os af en PBS certificeret BetalingsGateway. BetalingsGatewayen er et elektronisk kasseapparat, som sørger for godkendelse af kort og SSL krypteret overførelse af beløb. BetalingsGatewayen opfylder de sidste nye krav til sikkerhed.

 

Returnering af varen - husk udfylde returformular
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.sidgodt.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din stol.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis stolen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Du skal udfylde en returformular som vedlægges stolen. Returformularen downloades her.

Hvis en vare skal returneres skal den ligges i original emballage og alle manualer og tilbehør skal vedlægges. Derudover skal varen og emballage pakkes forsvarligt ind inden afsendelse til os. Vi modtager ikke pakker sendt til os pr. efterkrav og ej heller pakker sendt som "modtager betaler".

Returnering sker for købers regning og risiko.

Stolen indsendes til:

VELA – Vermund Larsen A/S

Gøteborgvej 10-12

9200 Aalborg SV

Hvis du ønsker pengene retur, så husk at angive kontonummeret, hvortil vi kan overføre pengene. Vi overfører pengene inden for 1-2 dage efter modtagelsen af varen. Du får returneret det fulde beløb som du gav for varen.

 

REKLAMATION
Når du handler hos www.sidgodt.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.

 

Persondatapolitik
Vi videregiver ikke informationer til tredjepart i nogen henseender. De data, som køber opgiver, når der sker oprettelse som kunde, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder. Vi opbevarer disse informationer i minimum 5 år jf. regnskabsloven.

 

Fakta om www.sidgodt.dk
www.sidgodt.dk er VELAs netbutik. VELA – Vermund Larsen A/S er en dansk ejet virksomhed med 80 ansatte, med hovedkontor i Aalborg og afdelinger i Herning, Kolding og Hedehusene. Virksomheden blev grundlagt i 1935, og er i dag ejet af grundlæggerens tvillingesønner.

Virksomhedens hovedaktivitet er produktion og salg af stole til den offentlige sektor.

 

Diverse
Der tages forbehold for udgåede varer og trykfejl i priser.

 

Har du spørgsmål, så kontakt os:

VELA – Vermund Larsen A/S

Gøteborgvej 10-12

9200 Aalborg SV

Tlf.  +45 9634 7600

Fax +45 9818 7166

E-mail: kontakt@sidgodt.dk