Ofte stillede spørgsmål

Hvem er VELA?
VELA er en kvalitetsbevidst danskejet virksomhed, som sælger ergonomiske stole. Hos os er du sikret en sikker handel og køb af kvalitetsstole. Stolene produceres i Aalborg, og vi har fx. egen polsterafdeling, så har du specielle ønsker til farver/mønstre, så kan det sagtens imødekommes.

VELA har eksisteret siden 1935, og vil eksistere i mange år fremover. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen som kunde.

Hvilke varer kan jeg købe?
Vi producerer ergonomiske stole. Alle stolene produceres i Aalborg, og har gjort det siden 1935.

Fragt

Vi leverer alle stole med DPD eller danske fragtmænd.

Kan jeg returnere stolene?
Ja, du har naturligvis 14 dages returret. Læs mere her

Kan jeg prøve stolen et fysisk sted?
Ja, VELA har afdelinger i Aalborg, Kolding, Herning og Hedehusene. Men det er kun i Aalborg, hvor der er åbent hver dag, de andre afdelinger er kun åben efter aftale. Kontakt kundeservice og aftal en afprøvning: tlf 9634 7600 eller e-mail: kontakt@sidgodt.dk

 

Reklamationer
I tilfælde af reklamation bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. 9634 7600 eller på email: kontakt@sidgodt.dk

Hvem er VELA - Vermund Larsen?
VELA –Vermund Larsen A/S er et dansk familieejet firma grundlagt i 1935 af fabrikant Vermund Larsen. Opfinderen af kontorstolen med gashøjderegulering.

Selskabet ejes i dag af tvillingsønnerne Stig og Gorm Larsen. Vermund Larsen begyndte med at lave små ting i stål som udstillingsstativer til bluser og kraver til præsentation i manufakturhandlernes vinduer. Det gav så megen inspiration i nytænkningsfasen at Vermund Larsen gik i gang med at producere taburetter til klinikker, venteværelser og frisørsaloner.

Vermund Larsen mente at en kontorstol skal dække ethvert krav om en sund siddestilling. ”Ingen muskler må anstrenges unødvendigt og stolen skal give hvile under arbejdet”.

Med dette udgangspunkt havde Vermund Larsen en del samtaler med Dr.med. Snorason fra Blegdamshospitalet, som var specialist indenfor begrebet ”Det siddende menneske” Dette resulterede i endnu bedre stole, som endvidere blev solgt med udførlig vejledning, så brugeren kunne få så optimalt et udbytte af stolen som muligt.

Som den første stoleproducent i verden tog Vermund Larsen i 1962 gaspatronen til højderegulering af stolen i brug.